Om A2

A2 ER TIL FOR HELE BYEN

A2 er Aalborgs nye kulturhus og mødested, hvor erhverv, kultur, kreativitet og fællesskab er nøgleord i visionen. Den rå og moderne bygning har både sjæl og atmosfære, som ikke findes lignende andre steder i byen, og vi stræber efter at skabe rammer for events, der gør indtryk og giver eftertanke.

 

Vi tilbyder bl.a.:

  • Koncertsal med plads til op til 550 personer (kan udvides til 750)
  • Erhvervspark med udlejning til forskellige virksomheder
  • Café og lounge med plads til op til 200 personer
  • Gruppe- og møderum
  • Administrations- og konferencerum
  • Mediecenter med tv-studie og redigeringsrum
  • Børne- og teenagefaciliteter til events og leg

 

Non-profit

Vi er et anderledes kulturhus i den forstand, A2 er en non-profit organisation. Vi arbejder målrettet på at skabe kulturevents med sjæl og at støtte sociale projekter som fx fællesspisning, foodbank med overskudsmad, uddeling af julehjælp og skoletasker til økonomiske trængte familier.

 

Plads til alle

Faciliteterne, som rummer flere mødelokaler og tre større sale, hvor den største har plads til 550 siddende gæster, lejes løbende ud til både erhvervsarrangementer og kulturevents. Derfor bugner A2 kulturkalenderen også af forskellige events som fx foredrag, musicals, infomøder, kurser, workshops og konferencer samt kick-off-arrangementer, receptioner og kunstudstillinger. Her er plads til alle, og faciliteterne er i top.

 

Læs mere om muligheden for at leje dig ind i A2.

 

Teksten fortsætter under billederne

 

 

.
Til for byen

A2 er skabt med ønsket om at være til for byen – deraf også navnet A2, som betyder ”dobbelt A” og er Aalborgs uofficielle kælenavn. Som det eneste store kulturhus i det sydlige Aalborg danner vi rammerne for både lokale arrangementer og store events for hele byen.

 

Ikke mindst er A2 gennemrenoveret i 2018, ligger tæt på motorvejen og har rigeligt med gode og gratis parkeringsmuligheder.

 

Hvem står bag

I 2018 købte Aalborg Citykirke den tidligere mediebygning, nu kaldet A2. Kirken, som tæller over 400 aktive medlemmer, står for udlejning og facilitering af events i A2.

 

Visionen er at skabe et kulturhus, som bruges til udlejning og til at skabe meningsfyldte, kulturelle oplevelser, der giver liv og stof til eftertanke. Det gælder bl.a. koncerter med såvel kendte kunstnere som nye talenter, kunstudstillinger, familieshows for både store og små, foredrag, teaterforestillinger, musicals, caféevents og meget mere. Samtidig lejer erhvervslivet sig også ind og nyder godt af de rå og moderne rammer til forskellige events.

 

Læs mere om Aalborg Citykirke her.

 

Virtuel tur

 

Sponsorer

Tak til alle vores sponsorer, som sammen med mange frivillige medarbejdere er med til at gøre A2 til Aalborgs bedste og mest alsidige kulturhus.